Színházi látcső

Színházi látcső - vándor túrabolt - távcsövek
Színházi látcső - vándor túrabolt - távcsövek
Színházi látcső - vándor túrabolt - távcsövek
Színházi látcső - vándor túrabolt - távcsövek
Színházi látcső - vándor túrabolt - távcsövek
Színházi látcső - vándor túrabolt - távcsövek
Szín
12 500 Ft
Levenhuk Broadway 325F termékcsalád – elegáns színházi kétszemes látcső LED-világítással A kétszemes távcsőhöz egy vékony fémlánc tartozik. Mindegyik modellhez tartozik egy puha tárolótok és egy tisztítókendő az optikai elemekhez. A csomagolás színházi témájú külsőt kapott.

A fémből készült, világos és csillogó váz elegáns, letisztult külsőt kölcsönöz, amely egyaránt kiválóan illik a klasszikus stílust követőkhöz, illetve az eredeti formák kedvelőihez. A minőségi BaK-4 üvegből készült, teljesen és többrétegben bevonatolt optikai elemek világos képet adnak, és tökéletesen visszaadják a színeket.

A Levenhuk Broadway 325F távcsövek főbb jellemzői:

Modern színházi kétszemes látcső lánccal
LED-lámpa a tompán megvilágított színházi folyosókon való kényelmes eligazodáshoz
Kiváló minőségű optikai elemek az ideális látványhoz
Gyönyörű, fémből készült elegáns váz
Kompakt méret és könnyű súly
Részletek

A Levenhuk Broadway színházi látcső azon túl, hogy rendkívül hasznos, amikor részletgazdagon szeretné látni a színpadi történéseket, igencsak mutatós is. Az elegáns színházi látcső jól illik az alkalmi ruhához, a színpadi teljesítmény pedig egy teljesen új oldaláról mutatkozik meg Önnek.

A Broadway 325F modell ezüst színű, matt felülettel és arany szélekkel kapható. Habár fémből készült, a kétszemes távcső igazán könnyű (kb. 200 gramm). Kialakítása kompakt, a legkisebb ridikülben is elfér.

A kétszemes távcső központi fókusszal rendelkezik, amelyen kényelmesen és gyorsan állítható az élesség. A modell továbbá LED-lámpával van felszerelve, ami jól jöhet, ha például teljes sötétségben kell megtalálnia a székét. Az energiahatékony LED-lámpa két (tartozékként mellékelt) LR-41 gombelemmel működik, amelyek üzemideje hosszú, azokat csak ritkán kell cserélni. A kétszemes távcsőhöz egy levehető ezüstlánc is tartozik, nehogy véletlenül elveszítse az eszközt.

A készlet tartalma:

  • Színházi látcső
  • Velúr tisztítókendő
  • Hordtáska
  • Táska
  • 2 db LR41 elem
  • Használati útmutató és élettartam garancia
Adatok
Márka
Levenhuk
Méret
9×13×5 cm
Cikkszám
325F
Tömeg
240 g/db